INDIVIDUELE SUPERVISIE / COACHING:

Als je met/voor andere mensen werkt, word je regelmatig met jezelf geconfronteerd en kom je situaties tegen die soms lastig te hanteren zijn. In die confrontaties zitten mogelijkheden voor groei en ontwikkeling, zowel persoonlijk als professioneel. Om deze situaties vruchtbaar te maken is reflectie nodig.

Werk je rond sterven en rouw dan kan dit eigen (onverwerkte) verlieservaringen raken waardoor een goed functioneren belemmerd kan worden. Dan kan het vruchtbaar zijn alsnog aandacht voor jezelf aan deze verlieservaring te geven. “je kunt een ander niet verder helpen dan waar je zelf bent”.

Ik bied je de mogelijkheid cases in te brengen

Doelgroep:

mensen die met mensen werken: in de zorg, de hulpverlening, in trainings- of adviessituaties, als leidinggevende, en specifiek: mensen die rond sterven en rouw werken.

Inhoud:
De coaching die ik bied, kan bestaan uit:

  • het versterken van je kwaliteiten; het omgaan met je zwakke punten; het goed functioneren op jouw eigen wijze
  • het kijken naar wat van jou gevraagd wordt en wat je te bieden hebt: is dit in balans?
  • het doorpraten en doorvoelen van situaties die – om een of andere reden – voor jou lastig zijn om te hanteren; het oefenen van een nieuwe aanpak binnen jouw wensen en mogelijkheden
  • het reflecteren op jouw rol in het geheel van je werk; indien nodig: hulp bij het loslaten van negatieve ervaringen;

Om bij de kern van jouw vraag te komen gebruik ik verschillende werkvormen. Indien gewenst kan een sessie ook wandelend in de natuur plaats hebben; ik woon in een prachtige gebied.

Vorm:

Een intakegesprek, waarna eerst een serie van 3 – 5 sessies volgen. Daarna bekijken we of en hoe we verder gaan met elkaar. Soms krijg je tussendoor huiswerkopdrachten mee; je schrijft van elke sessie een kort reflectieverslag.

Plaats: Berg en Dal (bij Nijmegen).

Prijs: € 125,- per sessie van 1,5 uur; (€ 175,-  als de werkgever betaalt; je kunt hiervoor een offerte aanvragen).

 

Contact

Mieke Ankersmid
Email: mieke@ankersmid.nl
Tel: 06 51717885