“Een ZEE van TIJD en AANDACHT voor JOU”: een individueel traject.

Op Terschelling bied ik een weekend- of midweek- traject aan. Even echt de tijd nemen om intensief aandacht te besteden aan de levensvraag die in deze periode voor jou speelt.

De dagen zien er globaal als volgt uit: ‘s Ochtends beginnen we met beweging/meditatie buiten; dan ontbijten we en krijg je de ochtend-sessie. Daarna heb je enkele uren om te genieten van het eiland en geef ik je een opdracht mee. Aan het eind van de middag hebben we een 2e sessie. ‘s Avonds een ontspannende oefening. Je verblijft op een plek die je zelf boekt. Op die manier ben je even helemaal uit je dagelijkse beslommeringen en neem je de ruimte om aandacht te geven aan wat voor jou in deze levensfase van belang is. Dat kan een bv. een verlies zijn waar om je nog niet voldoende hebt kunnen rouwen, of een levenskeuze die je in alle rust wilt overwegen.

Dit traject is mogelijk vanaf mei 2020; in overleg.
Neem voor meer informatie contact met me op.

Prijs voor de begeleiding tijdens dit traject: (afhankelijk van inkomen):
weekend: beneden-modaal: € 300,-; modaal: € 375,-; boven-modaal: € 450,-  midweek: ben.-modaal: € 400; modaal: € 475; boven-modaal € 550,-

Je boekt zelf je verblijf op Terschelling; uiteraard heb ik tips voor je mbt de verblijfsmogelijkheden in de buurt van mijn (vakantie)huis in Formerum.

INDIVIDUELE LOSSE SESSIES 

zijn mogelijk in de bosrijke omgeving van Berg en Dal. Kom je van ver, dan is het wellicht prettig een ‘intensive’ te doen: 2 sessies op een dag, met een pauze tussendoor (voor ontspanning, of het uitwerken van een opdracht n.a.v. de eerste sessie)

Prijzen afh van inkomen: € 60 / € 80 / € 100,- per sessie (intake € 60,-)

 

Contact

Mieke Ankersmid
Email: mieke@ankersmid.nl
Tel: 06 51717885