“Een ZEE van tijd voor jezelf”: individueel traject op Terschelling

Het water over – een paar dagen weg van jouw gewone dagelijkse leven, om de tijd te nemen stil te staan bij wat jou bezighoudt, even pas-op-de-plaats te maken, je te bezinnen op hoe je verder wilt. Dat kan wenselijk zijn wanneer je bv een ingrijpend verlies hebt geleden waar je, voor jouw gevoel, nog niet voldoende bij stil hebt kunnen staan: verlies door de dood, scheiding, reorganisatie, ontslag, ziekte e.d. Het kan ook zijn dat je al lang een verlangen voelt en dat je in rust wilt onderzoeken hoe je dat vorm zou kunnen geven…. Het eiland nodigt uit tot bezinning, eenvoud, rust: een staat waarin je even los kunt komen van een problematiek waar je jezelf misschien in vastgedraaid voelt, waarin je van een afstand naar de zaken in jouw leven kunt kijken en helderder kunt zien en voelen hoe het NU met jou is en hoe je verder zou willen.

“De zee is intens, de zee geeft je kracht, de zee is voor tranen altijd heel zacht.”
– Challa

Basispakket:
Van dinsdagmiddag (aankomst vanaf 13.30 uur) tot vrijdag eind van de ochtend.

Data in overleg. Intake + ongeveer 2 sessies per dag = € 400,- / € 475,- / € 550,- (prijs afh van inkomen, en excl 21 % BTW). Is dit voor jou niet te betalen, neem dan contact met me op.
3 nachten verblijf (incl ontbijt en lunchpakket) = € 105,- incl BTW
(verblijf is in een eenvoudige kamer; toilet en douche op de gang: wil je luxer zitten, dan kun je zelf een accommodatie boeken en kom je voor de sessies)

Basisprogramma:

Dinsdagmiddag:
Aankomst en welkom
Intake: persoonlijke doelstelling voor deze dagen.
Verkenning van huis en eiland
Maaltijd
Afrondende sessie

Woensdag:
Beweging en meditatie bij het wad
Ontbijt
Ochtendsessie + eigen opdracht;
Fietsen en wandelen op het eiland
Afrondende sessie: eind van de middag of begin van de avond
Ontspanningsoefening voor het slapen gaan

Donderdag:
Ongeveer als woensdag

Vrijdagochtend:
Strandwandeling met eindsessie.
Afronding en afscheid.

Tijdens de sessies wordt op maat gewerkt, met gesprekken, schrijf- en creatieve opdrachten, mindfulness-oefeningen, lichaamswerk, verankering. Afgestemd op wat bij jou past en heilzaam voor je is. Skype-sessies als nazorg zijn mogelijk (niet bij de prijs inbegrepen).

In overleg kan een aanbod op maat gemaakt worden.

Begeleiding: MIEKE ANKERSMID
Mieke: “ik begeleid al ruim 20 jaar mensen rond ingrijpende veranderingen in hun leven, m.n. als gevolg van een groot verlies. Ik ben in staat een veilige omgeving te creëren waarin jouw gevoelige kwesties aan de orde kunnen komen. Vanuit verschillende invalshoeken help ik je een antwoord te vinden op de vragen en problemen die je nu in je leven ervaart. Mijn verlangen een jaar op een Waddeneiland te wonen, heb ik geconcretiseerd en ik deel deze heerlijke plek hier graag met anderen. Wil je meer informatie en/of data plannen om te komen, neem dan contact op via: mieke@ankersmid.nl of 06 51717885

 

Contact

Mieke Ankersmid
Email: mieke@ankersmid.nl
Tel: 06 51717885

Email Nieuwsbrief

Wil je mijn nieuwsbrief via email ontvangen, stuur dan een mailtje naar mieke@ankersmid.nl